Dekoratív fagarázsok

garázs kerti

Nem tartozik a házadhoz garázs? Akkor a viharos éjszakák és a téli, fagyos időszak valószínűleg nem tartoznak a legnyugodtabb időszakaid közé. Hiszen a szabad ég alatt olyan könnyen megsérülhet a jármű. Garázst persze bérelni is lehet, de valljuk be: nem túl kényelmes naponta akár többször ingázni a parkolóhely és otthonod között.


Mi jobb megoldást tudunk! Ha szeretnéd a saját telkeden biztonságban tudni autódat, válassz minőségi fagarázsaink közül. Ha csak kisebb helyed vagy pénzügyi kereted van, akkor pedig szeretettel javasoljuk kocsibeállóinkat; ezek készítésekor is ugyanúgy szem előtt tartjuk az esztétikumot. Miért is válassz fából készült garázst? Hosszan lehetne sorolni az előnyöket. Ennél mutatósabb megoldás talán nem is létezik, és attól sem kell tartanod, hogy nem fogja bírni az időjárás viszontagságait. Tagadhatatlan, hogy a fa élő anyag, törődni kell vele – de szakszerű felületkezeléssel hosszú évekig épségben marad. Talán az sem utolsó szempont, hogy – más anyagból készült garázsokhoz képest – faépületeink gyorsabban elkészülnek.


Szabvány méretet kínálunk, de igény szerint tudunk tágasabb garázst is készíteni, amelyben akár két autó is elfér. Tehát különleges(nek tűnő) kéréseiddel is bátran kereshetsz minket!

Fagarázsok és kocsibeállók maximális minőségben és széleskörű szolgáltatásokkal

Kiváló minőségű lucfenyővel dolgozunk, a tetőfedéshez pedig kátránypapírt használunk. A boronafalú, nyeregtetős, ablakokkal is ellátott fagarázsok kerted legszebb ékességei lesznek! Annak érdekében, hogy élettartamuk a lehető leghosszabb legyen, az ügyfél kérésére speciális felületkezelést is alkalmazunk pl. gomba- és rovarirtószerrel is ellátjuk a fát. Ha szeretnéd, akár színfestést is kérhetsz, és természetesen az épület teljes összeszerelését is vállaljuk az alapozástól a tetőzet kialakításáig. Az alapozásban igény szerint egy rendkívül könnyen használható és környezetkímélő megoldást, a talajcsavaros módszert alkalmazzuk. A fentieken kívül egyéb faipari megoldásokat is tudunk javasolni, ami a lehető legjobban illeszkedik a kertedben uralkodó talaj- és egyéb természeti viszonyokhoz. Ezért is fontos, hogy a megrendelést megelőző beszélgetésen részletesen megismerjük igényeidet, elvárásaidat. Garázsaink padlót és ajtót nem tartalmaznak.
Kocsibeállóink fő alapanyaga szintén a natúr lucfenyő; a fedél kialakítása ez esetben lapostető, antracitszínű PVC trapézlemez-borítással.

További kínálatunk

A fagarázsok és kocsibeállók mellett egyéb kerti épületeket is forgalmazunk. Különféle méretben kapható lakályos faházaink akár egy extra szobaként is működhetnek: nyáresti relaxáláshoz vagy épp kerti parti kiegészítőjeként egyaránt kiváló választás. Szerszámtárolóinkban pedig átláthatóan el tudod helyezni az évente csak párszor használt eszközöket, de ha külön helyiséget szeretnél szentelni kedvenc hobbidnak, akkor akár barkácskuckónak is berendezheted.
Ha szeretnéd védett helyen tudni az autódat, ugyanakkor szívesen feldobnád kerted egy esztétikus kialakítású faépülettel, válassz minket! Praktikus és dekoratív termékeinkben garantáltan nem fogsz csalódni.

TOP
HÍVÁS
AJÁNLATKÉRÉS