Faház Építő Mester

Hosszú évek óta szeretem megvalósítani mások álmait. A faházak építése, a fa illata az, ami miatt nap mint nap felkelek. Úgy gondolom “ez az életem”. Szeretek a tetőn lenni, emberekkel ismerkedni, szeretem látni az emberek arcán azt az örömöt, amikor egyik napról a másikra a semmiből olyan várat tudok építeni számukra, amire mindig is vágytak.

Alapértékeimet és értékrendemet szem előtt tartva választottam ki kollégáimat, akikkel hosszabb ideje együtt dolgozom. Fontos számomra az emberi kapcsolatok minőségi fenntartása, a nyílt és egyenes kommunikáció megléte.

Miért jó, ha fából készül a házunk? Mert természetes. A természet illata, a faház jó érzete a mindennapjaink részévé tud válni. Nem mindegy, hogy valaki jó tulajdonosa vagy jó gazdája a faházának. Ha valaki gazdája a faházának, akkor vigyáz rá, így növelni tudja házának időtartamát.

A Szépfaház vállalkozás egyik fő tevékenységi köre a faház gyártás, építés, amely a beton alaptól kezdve a tetőszerkezeten át a zsalugáterek felszereléséig mindent magába foglal, továbbá egyedülálló módon foglalkozunk talajcsavaros megoldással is. Emellett teljes körű kivitelezést vállalva állunk megrendelőink rendelkezésére egyéb faipari megoldásokkal.

Faházakat építünk

A Szépfaház vállalkozás egyik fő tevékenységi köre a faház gyártás, építés, amely a talajcsavaros alapoktól kezdve a tetőszerkezeten át a zsalugáterek felszereléséig mindent magába foglal, továbbá egyedülálló módon foglalkozunk talajcsavaros megoldással is. Emellett teljes körű kivitelezést vállalva állunk megrendelőink rendelkezésére egyéb faipari megoldásokkal.

Kérdése van? Ajánlatot kérne?

Megoldásokban segítségére lehetünk, kérem, forduljon hozzánk az alábbi telefonszámokon: +36 (30) 247-5575 vagy a

Amennyiben ön is úgy döntött, hogy szeretné kerti faházaink egyikét otthonában látni, esetleg szerené igénybe venni kerti faház gyárts, építési szolgáltatásunkat, továbbá fontos önnek, hogy amit vásárol a lehető legtovább megőrizze újkori állapotát, úgy rendeléskor, kapcsolat felvételkor jelezze számunkra, hogy milyen egyéb faház kezelésekre tart igény, úgy kollégáink tudnak önnek javasolni felület kezeléseket, gombavédő szereket, valamint olyan speciális faházakhoz használt festékeket, amelyek szintén elősegítik a fa tartósságát!

Milyen egyéb szolgáltatásaink elérhetőek a faház gyártás, építésen túl?

  • Színfestés
  • Gombavédőszeres eljárás
  • Zsindelyezés
  • Talajcsavaros alapépítés
  • Tófólia

Amennyiben ezek a szolgáltatások önnek még ismeretlenek, forduljon szakértőnkhöz, aki készségesen bemutatja minden egyes szolgáltatásunk hasznosságát, valamint annak pontos menetét!

TOP
HÍVÁS
AJÁNLATKÉRÉS