Faházakat építünk

A Szép faház vállalkozás egyik fő tevékenységi köre a faház építés, amely a talajcsavaros alapoktól kezdve a tetőszerkezeten át a zsalugáterek felszereléséig mindent magába foglal, továbbá egyedülálló módon foglalkozunk talajcsavaros megoldással is. Emellett teljes körű kivitelezést vállalva állunk megrendelőink rendelkezésére egyéb faipari megoldásokkal.

Kérdése van? Ajánlatot kérne?

Megoldásokban segítségére lehetünk, kérem, forduljon hozzánk az alábbi telefonszámokon: +36 (30) 247-5575 vagy a

Ingyenes házhoz szállitás feltételei

A faházak/ kocsibeállók ingyenes házhoz szállítási feltételei:

A faházakat egységcsomagban szállítjuk, az egységcsomag tartalmazza a faház/ kocsibeálló összeszereléséhez szükséges anyagokat, a faanyag natúr, kezeletlen lucfenyő. A rögzítőkötél szett nem része a faházcsomagnak, ezt extraként lehet megvásárolni.

A gyártó, azaz a Gartenpro Kft. néhány nappal a tervezett kiszállítási nap előtt telefonon egyeztet a vásárlóval a tervezett kiszállítási napról. A kiszállítások általában keddtől-szombatig a délelőtti órákban történnek.

A sofőr a szállítási napot megelőző délután tájékoztatja a vásárlót a szállítmány várható érkezésről. A közlekedési körülmények hatásai az előre jelzett időpontot befolyásolhatják.

A faház/ kocsibelló csomagok ingyenes kiszállítását csak teherautóval jól megközelíthető helyszínre tudjuk biztosítani.

Kérjük a behajtási korlátozásokról, súly korlátozásokról, előre tájékoztatni szíveskedjenek a Gartenpro Kft-t info@gartenpro.hu +36 99 544 528. Az esetleges behajtási engedélyek beszerzéséről a vásárlónak kell gondoskodni, ennek elmulasztásából származó következmények a vásárlót terhelik.

A faház csomagok nagysága a faház nagyságával egyenes arányban nő. A legkisebb faház csomag súlya kb. 180 kg. A csomag mérete: minimum 200 cm hosszú, 120 cm széles, 35 cm magas.

A kiszállítások lebonyolítására minden esetben részünkről csak a gépkocsivezető jelenléte biztosított. A lerakodás kizárólag kézi erővel megvalósítható. Ezen okokból, valamint a termék nagy kiterjedése és súlya miatt a lerakodás a termék csomag megbontásával tud megtörténni. A gépjárművezető és a vásárló közös közreműködésével kerül lerakodásra, közvetlen a jármű mellé. A vásárlónak minden esetben a lerakodáshoz helyszíni segítséget szükséges biztosítania.

A szállító a faház/ kocsibeálló csomagot, vagy annak részeit az autó mellé tudja segítséggel lerakni, további anyagmozgatásban nem tud részt venni.

Az ingyenes házhoz szállítás feltételeit tudomásul vettem és elfogadom: Dátum:2017.10.10

TOP
HÍVÁS
AJÁNLATKÉRÉS