Kerti faház: a telked éke!

kerti faház

Kevés a hely az otthonodban? Szükség lenne egy új tárolótérre, garázsra vagy akár egy kvázi szobaként használt extra helyiségre baráti vagy családi összejövetelekhez? A megoldást esztétikus kerti faházaink rejtik!
Termékeink nemcsak az országban, hanem Európa-szerte népszerűek, és mi igyekszünk, hogy az általunk biztosított magas színvonallal folyamatosan rá is szolgáljunk ügyfeleink bizalmára. Faépületeink sokféle méretben és kivitelezésben elérhetőek, de akár tovább is alakíthatók a vevő kérésének megfelelően. Célunk, hogy a lehető legjobban alkalmazkodjunk az elvárásaidhoz, így telephelyünkön 11 kész faházat meg is tekinthetsz, ki is próbálhatsz. Nálunk tehát nem kell attól tartanod, hogy a mesterien fotózott katalóguskép és a valóság esetleg köszönőviszonyban sincs egymással.


Mire használhatók a kerti faházak?

Gyakorlatilag bármire, amire csak szeretnéd. A kisebb alaprajzú modellek kiválóan megfelelnek a kerti eszközök, a grillsütő vagy a bográcskellékek tárolására, de akár garázsként is használhatod őket. Az elérhető legvékonyabb falvastagság ebben a kategóriában 18 mm, ami bőven elegendő biztonságot nyújt akár a téli fagyok elől is; a középkategória pedig 20 mm-es. (Speciálisan kerti tárolóként forgalmazott épületeink egy része 13,5 mm-es, és ezek is stabilan ellenállnak az időjárás kihívásainak.)

Ha azonban komolyabb terveid vannak az új kerti épülettel, netán a lakótér szerves kiegészítőjének szánod, akkor érdemes akár egy magasabb árfekvésű darabba is beruházni.
Voltak ügyfeleink, akik horgászháznak használták kerti faházainkat; a 44 mm-es falvastagság már erre a célra is elegendő hőszigetelést biztosít.

De ha szeretnél a langyos nyári estéken egy meghitt kis kuckóban lazítani egy jó könyvvel és egy pohár fröccsel, termékeink között akkor is biztosan megtalálod az ideális modellt. Minőségi alapanyagból, többnyire natúr lucfenyőből dolgozunk, és a házak kialakításánál fokozottan ügyelünk a dekoratív kialakításra. A fa – lévén természetes anyag – már eleve otthonos hatást kelt, de a nagyobb, farácsos plexiablakkal és nyeregtetővel ellátott épületek igazán úgy festenek, mintha csak egy mesekönyvből vagy nyaralókatalógusból léptek volna elő. Garantált siker a gyerekek körében is! Ellentétben a garázs kategóriával, kerti faházaink padlóval és ajtóval is rendelkeznek.

Javasoljuk, hogy igényelje a gomba- és rovarirtószerrel való kezelést, hiszen megfelelő védelemmel és karbantartással tovább őrizhető meg a faház szépsége, és természetesen évekkel növelhető meg az élettartama is.


Hogyan működik a rendelés?

Részletes megbeszélés során szeretnénk megismerni elvárásaidat, a terepviszonyokat, Te pedig megtekintheted a főbb modelleket. Ha már tisztáztuk a paramétereket, akkor már viszonylag gyorsan, 1-2 héten belül új faházad boldog tulajdonosa lehetsz. Az elemeire bontott terméket darabjaira bontva szállítjuk házhoz (a futárköltséget az ár tartalmazza), de ha igény van rá, felár ellenében az összeszerelést is vállaljuk.
Ha szeretnéd, hogy egy szép kivitelű, otthonos kis faház díszítse a kertedet, akkor fordulj hozzánk bizalommal!

TOP
HÍVÁS
AJÁNLATKÉRÉS