Koronázd meg kerted kerti szerszámtárolóink egyikével!

Ha sosem elég a hely…

Minden háztartásban akad pár olyan kellék, amelyet csak néhány héten át használunk. Akkor viszont szinte nélkülözhetetlenek, és bizony nem túl kellemes egy családi vagy baráti programot félnapos felfedezőúttal indítani, mire megtalálod a grillsütőt vagy épp a horgászfelszerelést. Sokan inkább a garázsba dobálják be ezeket a holmikat, de előbb-utóbb fárasztó lesz minden egyes parkolásnál kerülgetni a csomagokat. Arról nem is beszélve, hogy a túlzsúfolt helyiségben szintén nehéz lesz megtalálni őket.

 

 

Ha a te otthonodban is visszatérő kérdés, hogy hová tegyed az idényjellegű eszközöket, mi ideális megoldást kínálhatunk a problémára! Esztétikus faházaink nemcsak praktikus tárolóhelyet biztosítanak, hanem – a minőségi alapanyagoknak és a dekoratív kialakításnak köszönhetően – egyúttal kerted tartós díszei lehetnek.


… oldd meg az örökös helyhiányt egy mutatós kerti szerszámtárolóval!

Mivel fából készülnek, szépen belesimulnak a kertbe – sőt akár a zöldellő gyep fő ékességévé is előléphetnek! Annak érdekében, hogy sokáig élvezhesd az új szerzeményedet, gondosan kezeljük a fát, igény szerint választott anyaggal. A kerti tároló a későbbiekben a te részedről is rendszeres gondozást fog igényelni, de hidd el, bőven megéri a ráfordított energia. Praktikus tárolóink nagyon sok kelléket képesek elnyelni, legyen szó akár a kertgondozáshoz szükséges szerszámokról, grillsütőről vagy éppen sportszerekről. A 13,5 mm-es falvastagság télen is elegendő védelmet nyújt a hidegtől ezeknek az eszközöknek.

Ideális barkácskuckó

Szeretsz barkácsolni, de a lakásban nincs elég hely hozzá? Válaszd 19 mm falvastagságú tárolónkat, amely már elég hőszigetelést nyújt ahhoz, hogy akár télen is tudj dolgozni benne. Ablakainak köszönhetően elég világosságot is kap, és a viszonylag tágas belső térben a szerszámok mellett egy munkapad is kényelmesen elférhet. Rendeld meg most, és rendezd be saját birodalmad! A faház természetes anyaga és illata meghitt, ugyanakkor inspiráló környezetet biztosít a kreatív alkotómunkához.


További termékeink

Kerti tárolók mellett garázst, illetve kerti házakat is kínálunk, természetesen ezek is minőségi fából készülnek. Kerti épületeink teljes felépítését vállaljuk, az alapozástól és a szerkezet felállításától kezdve egészen a zsindelyekig. Házaink alapozását egyedi, talajcsavaros megoldással végezzük. Ahogy a neve is mutatja, közvetlenül a talajba vezetjük be a rögzítő elemeket; a technika egyik nagy előnye, hogy könnyen elbontható, és nem is károsítja a környezetet.
Termékeink ötvözik a praktikumot és a szépséget. Ha minket választasz, nemcsak hasznos extra helyiségre teszel szert, hanem egyúttal meg is koronázhatod kerted egy egyedi faépülettel.

TOP
HÍVÁS
AJÁNLATKÉRÉS