Mindent elnyelő kerti tárolók

kerti tároló

Ki ne nézegetné olykor szívesen a magazinok gyönyörűen fotózott kertjeit? Persze mindannyian jól tudjuk, hogy a photoshop nagy varázsló, de ha a vágyakozáson túl hajlandó vagy tenni is a dologért, akkor viszonylag könnyen megvalósíthatod az álmodat. Egy kis energiabefektetéssel és némi anyagi ráfordítással bárki kialakíthat a háza körül egy kellemes kis zöld szigetet.

Az energiabefektetésről nem kell sok szót ejteni: ha (jó esetben) minden nap, de legalább hetente érdemben tudsz időt szakítani a kertedre, akkor a munka előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. A rendszeresség fontos kulcsszó, szóval ha számodra ez a tevékenység több fáradságot jelent, mint örömet, inkább bele se kezdj. Ma már a gyakorlat hiánya sem számít kizáró oknak: ha nincs kéznél tapasztalt rokon vagy szomszéd – a Google még mindig a barátod. Pár percen belül számtalan kertészeti cikket találhatsz akár teljesen kezdő kategóriában is, nem is beszélve a nyomtatásban megjelenő folyóiratokról, magazinokról.

Ennél egy fokkal nehezebb kérdés a megfelelő szerszámok beszerzése. Az eszköztár bősége jelentősen függ attól, hogy mennyire nagyban gondolkodsz és persze az ültetendő növények típusától is. Nem mindegy, hogy a családi konyhát dobnád fel egy kis házi gyümölccsel vagy zöldséggel, netán kistermelői babérokra törsz, vagy csak néhány ágyás virággal szeretnéd színesíteni a zöldellő gyepet. Aki akarja (és megteheti), csillagászati összegeket is simán elkölthet egyetlen vásárlás során, hiszen szinte évről évre egyre többféle eszköz hódít a piacon, a lelkes (hobbi)kertészek legnagyobb örömére. Azonban nem muszáj rögtön az elején ilyen léptékben gondolkodod: egy 5-6 darabos alapkészlettel és némi vetőmaggal már bátran belevághatsz a munkálatokba. A földmunkák gyakorlatilag elképzelhetetlenek lapát, ásó és gereblye nélkül – és akinek legalább egyszer törte már fel az ásónyél a kezét, annak a kerti kesztyű érdemeit sem kell hosszan ecsetelni. Szintén be kell majd szerezned egy kerti slagot, és ha cserjék vagy fák is tarkítják a telket, akkor javasoljuk egy lombsöprű vásárlását is.

Végre sikeresen beszereztél minden eszközt? Akkor valószínűleg Te is hamarosan szembesülni fogsz a büszke tulajdonosok első számú problémájával: ugyan hová is lehetne tenni a féltett kincseket? A lakásba mégse illenek… és egyébként se férnének be, hiszen már egy új befőttesüveg elhelyezése is komoly logisztikát igényel a kamrában. A garázs is meglehetősen zsúfolt, a szabad ég alatt pedig mégse hagynád őket szívesen.

Mi tudjuk a megoldást! Nézz szét prémium minőségű kerti tárolóink között, és biztosan megtalálod az igényeidnek leginkább megfelelő darabot.

Kerti tároló

A szétnézést a szó legszorosabb értelmében veheted, hiszen kiállítókertünkben élőben is megnézheted, kipróbálhatod jó néhány termékünket. Persze ha nincs elég időd, vagy csak egyszerűen jobban szeretsz katalógusból választani, azt is megteheted. Kerti építményeink a legjobb minőségű lucfenyőből készülnek, és több méretben, valamint többféle falvastagságban is elérhetőek. A magasabb kategóriába eső tárolókban akár kényesebb sport- vagy grilleszközök is biztonságosan kibírják a telet, esetleg garázsként is hasznosíthatod őket. Ezek némelyike ablakokkal és nyeregtetővel ellátott, így apró házikóra emlékeztető megjelenésükkel különösen szép látványt nyújtanak. Esztétikus kivitelüknek köszönhetően azonban minden faházunk a kerted díszére válhat; és a kerti szerszámok tárolására még a legegyszerűbb termékeink is alkalmasak. Így a szép kerthez nélkülözhetetlen eszközök nemcsak védett fészket kapnak, hanem jól átlátható módon is elhelyezheted őket.

Ha kert tervezésén gondolkodsz, netán a meglevőt dobnád fel egy szép újdonsággal, ne habozz – válaszd kerti tárolóink egyikét!

 

TOP
HÍVÁS
AJÁNLATKÉRÉS