Faházakat építünk

A Szép faház vállalkozás egyik fő tevékenységi köre a faház építés, amely a talajcsavaros alapoktól kezdve a tetőszerkezeten át a zsalugáterek felszereléséig mindent magába foglal, továbbá egyedülálló módon foglalkozunk talajcsavaros megoldással is. Emellett teljes körű kivitelezést vállalva állunk megrendelőink rendelkezésére egyéb faipari megoldásokkal.

Kérdése van? Ajánlatot kérne?

Megoldásokban segítségére lehetünk, kérem, forduljon hozzánk az alábbi telefonszámokon: +36 (30) 247-5575 vagy a

Talajcsavaros alap

Amennyiben nem szeretne talajcsavar helyezéssel vagy faházának, tárolójának építésével küzdeni, forduljon a szépfahaz.hu csapatához, professzionális talajcsavar behajtó eszközzel biztosítjuk a faház alapjának maximális erősségét, továbbá hosszúévek faház építési tapasztalatainak köszönhetően minden, a kínálatunkban megtalálható faház építését vállaljuk.

Miért érdemes talajcsavaros alappal építeni?

A betonozásmentes, talajcsavaros alapkészítés egy hatékony és környezetbarát alternatíva a hagyományos betonozási módszerekkel szemben, amelyeket főképpen kerti faházak, tárolók és szaunák telepítésekor alkalmaznak.  Ez a módszer sokkal kisebb ökológiai lábnyommal rendelkezik, mint a hagyományos betonozás, ami számos előnyt jelent a környezetvédelem szempontjából.

Az egyik legnagyobb előnye a hagyományos betonozással szemben a jelentős idő- és költségmegtakarítás, valamint a rövidebb telepítési idő. A talajcsavarok könnyen és gyorsan beállíthatók, ami a projekt hatékonyabb és gyorsabb végrehajtását teszi lehetővé.

Először is, meghatározzuk az építmény pontos helyét, majd az alaprajzon kijelöljük a talajcsavarok pontos pozícióját.

Ezután megjelöljük a talajcsavarok átmérőjének megfelelő méretű lyukakat a talajban a kijelölt helyeken. A mélység és átmérő a talajviszonyoktól és az épület méretétől függ.

A következő lépésben helyezzük a talajcsavarokat a lyukakba, és használjunk talajfúrót vagy talajfúró adaptert a jobb eredmény érdekében.

Amint a talajcsavarok be vannak helyezve a lyukakba, használjunk mérőeszközt, például vízmértéket, hogy ellenőrizzük, hogy a csavarok megfelelő mélységben és egyenesen állnak-e.

A talajcsavaros alap nagyon stabil és tartós megoldás, amely ellenáll a szélnek, az esőnek és az erős nyomásnak. Ez biztonságosabb és hosszabb élettartamot biztosít az épületeknek.

A talajcsavaros alap rugalmasabb, mint a hagyományos betonozás, mert a talajcsavarokat ugyanarra a helyre ismételt telepítésre lehet használni. Ez nagy előny lehet olyan ingatlanok esetében, amelyek hosszabb távra terveznek, vagy ha a tervek változása várható.

KAPCSOLAT

TOP
HÍVÁS
AJÁNLATKÉRÉS