Azok a kerti dolgaink, amelyek korábban a garázs vagy a ház legkülönbözőbb helyein foglalta el az értékes helyet; a kerti tárolók nyújthatnak megoldást. A kerti tárolók kiváló otthont adnak a sporteszközöknek, kerti locsolócsöveknek, téli vagy nyári gumiknak, fűnyírónak, gyepszellőztetőnek és a grillnek is egyaránt.

Kerti szerszámtárolóink

Faházakat építünk

A Szép faház vállalkozás egyik fő tevékenységi köre a faház építés, amely a talajcsavaros alapoktól kezdve a tetőszerkezeten át a zsalugáterek felszereléséig mindent magába foglal, továbbá egyedülálló módon foglalkozunk talajcsavaros megoldással is. Emellett teljes körű kivitelezést vállalva állunk megrendelőink rendelkezésére egyéb faipari megoldásokkal.

Kérdése van? Ajánlatot kérne?

Megoldásokban segítségére lehetünk, kérem, forduljon hozzánk az alábbi telefonszámokon: +36 (30) 247-5575 vagy a

Ismerős a helyzet? Jól jönnen a kertbe egy kerti szerszám tároló?

Sokan kerülnek abba a nehéz helyzetbe, főleg az új építésű, esetleg iker vagy sorházas építési megoldásoknál, hogy alapvetően mindennek van helye a garázsban, csak a szerszámoknak nem. Befér az autó, téli gumik, háztartásban ritkán használt eszközök, még a bicikli is, de a szerszámoknak egyszerűen már nem marad hely, hiszen nem olyan elrendezésű a házunk.

Általában az ilyen 80-120 m2-es házakhoz, körülbelül 100-300 m2 kert terület tartozhat, néha kisebb, esetleg nagyobb, bár ezek ritka esetek. Ilyenkor érdemes elgondolkodni egy olyan kerti szerszám tárolóban, amely kizárólag a kerti rendezése során használt eszközök, talicska, lapát, gereblye, locsoló és minden ide sorolható eszköznek helyet tud biztosítani, ezáltal nem kell körbe-körbe mászkálni, ha éppen metcő ollót keresünk, mert tudjuk, hogy a tárolónkban lesz bizony.

Nem csupán a kis garázzsal rendelkezőknek tud tökéletes tárolást jelenteni egy kerti tároló, de azoknak is, akiknek nagyobb házuk sem tud kielégítő rendszert biztosítani az eszközök megfelelő, rendezett tárolásához.

Kerti tárolóink kiváló lehetőséget biztosítanak azok számára is, akik előszerettetel töltik idejüket sütögetéssel, viszont nem szeretnék, ha a grillsütő 1 nyár alatt elrozsdálna az esőtől, esetleg a szalonnasütő eszközöknek keresünk jól elérhető, biztos helyet.

TOP
HÍVÁS
AJÁNLATKÉRÉS