A faházaink 3 cm falvastagsága biztosítja a tartósságát és stabilitását. Minél vastagabb a fal vastagsága, annál strapabíróbb és időtállóbb.
3cm falvastagsággal készült kis- közepes- és nagy méretű faházaink kínálatát tudja megtekinteni.
Egyedi igény esetén forduljon bizalommal hozzánk, telefonon: 06 30 247 55 75 vagy e-mailben: szepfahaz@gmail.com.

Faházakat építünk

A Szép faház vállalkozás egyik fő tevékenységi köre a faház építés, amely a talajcsavaros alapoktól kezdve a tetőszerkezeten át a zsalugáterek felszereléséig mindent magába foglal, továbbá egyedülálló módon foglalkozunk talajcsavaros megoldással is. Emellett teljes körű kivitelezést vállalva állunk megrendelőink rendelkezésére egyéb faipari megoldásokkal.

Kérdése van? Ajánlatot kérne?

Megoldásokban segítségére lehetünk, kérem, forduljon hozzánk az alábbi telefonszámokon: +36 (30) 247-5575 vagy a

Legyen egy faház a kertje ékessége!

Sosincs elég hely az időszakosan használt eszközöknek? Szükséged van egy extra tárolóra a kerti szerszámoknak, esetleg egyedi garázst szeretnél? Felejtsd el a kommersz megoldásokat és az otthoni barkácsolást – fordulj inkább hozzánk. Széleskörű és igényes kínálatunkban garantáltan találsz majd kedvedre valót!

Miért is jó egy kerti faház?

Praktikus, hiszen egy ilyen kis építmény rengeteg holmit el tud nyelni. Segítségükkel végre jól átláthatóan tárolhatod szerszámaidat, esetleg a nyári bográcsozás vagy a grill eszközeit. Gondolj csak bele: többet nem kell minden idényben feltúrnod otthonod legrejtettebb zugait, hogy előásd ezeket a kellékeket (és nem kell minden ősszel gondolkodnod, hogy hová is tudnád eldugni őket a tél idejére).

Nem tartozik garázs az otthonodhoz, ezért minden nagyobb eső vagy pláne vihar alkalmával hevesen drukkolsz, nehogy baj érje a kocsidat? Egy új faházikó ezt a gondodat is megoldja!

Termékeink nemcsak hasznosak, hanem szépek is. A legegyszerűbb kivitelűt nem is házként, hanem szerszámtároló szekrényként hirdetjük, de a tetszetős kialakításra ebben az esetben is nagy gondot fordítottunk. Komplexebb építményeink némelyike nyeregtetőjével és farácsos plexiablakaival valóban úgy fest kívülről, akárcsak egy mininyaraló vagy meseház – ha vannak gyerekek a családban, nekik is garantáltan tetszeni fog! Esztétikus kialakításuknak köszönhetően kellemes látványt nyújtanak, így kerted díszeivé válthatnak. Magas minőségű, gondosan válogatott faanyagból készült termékeink méltán népszerűek Európa-szerte. Többek közt lucfenyőt használunk, amely egyre divatosabb alapanyag.

Hogyan tudod  megrendelni kerti faházadat?

Nem szívesen rendelsz internetről? Tartasz attól, hogy a valóság esetleg cseppet mást takar, mint a művészien beállított és fotózott katalógusképek? Nálunk ez nem probléma! Keress minket bizalommal és látogass el bemutatókertünkbe, ahol testközelből is megismerkedhetsz termékeinkkel. Itt 11 főbb modellt tekinthetsz meg – sőt be is léphetsz a faházakba, így még inkább átélheted, hogy milyen is lesz „belakni” őket. Persze ha úgy kényelmesebb számodra, online is állunk szolgálatodra.

Kiválasztottam a házat, de hogyan jut majd el hozzám?

Ha sikerült megtalálnod a leginkább szimpatikus modellt, akkor azt a legtöbb esetben a megrendelést követően 1-2 héten belül elkészítjük. A faház elemeit egységcsomagba szerelve szállítjuk; a házhoz szállítás költségét beépítettük a termék árába. Attól sem kell tartanod, hogy elkerülitek egymást a futárral – előtte pár nappal telefonon egyeztetni fogunk veled a kiszállítás részleteiről. Amennyiben inkább mégis Te szeretnéd hazavinni a terméket, természetesen erre is van lehetőség.
A mellékelt útmutató segítségével Te is könnyedén összeszerelheted kerted új ékességét, de ha inkább profikra bíznád a dolgot, mi ezt a megoldást is támogatjuk. Profi csapatunk felárért cserébe készségesen a rendelkezésedre áll!

Ha úgy érzed, a Te kertednek is praktikus és szép eleme lenne egy faházikó, böngészd át a kínálatunkat! Készülj a nyárra és keress fel minket még ma!

TOP
HÍVÁS
AJÁNLATKÉRÉS