Faházakat építünk

Szépfaház vállalkozás egyik fő tevékenységi köre a faház gyártás, építés, amely a talajcsavaros alapoktól kezdve a tetőszerkezeten át a zsalugáterek felszereléséig mindent magába foglal, továbbá egyedülálló módon foglalkozunk talajcsavaros megoldással is. Emellett teljes körű kivitelezést vállalva állunk megrendelőink rendelkezésére egyéb faipari megoldásokkal.

Kérdése van? Ajánlatot kérne?

Megoldásokban segítségére lehetünk, kérem, forduljon hozzánk az alábbi telefonszámokon: +36 (30) 247-5575 vagy a

Könnyű szerkezetű faház

Kerti fagarázs

Kiknek ajánljuk igazán kerti fagarázsainkat?

Ön is autótulajdonos? Napi rendszerességgel használja autóját? Fontos Ön számára, hogy az a lehető legtovább megőrizze működőképességét, jó állapotát?
Ha igen, feleslegesen ne tegye ki az időjárás negatív hatásainak! Tárolja autóját biztonságot adó, masszív fa garázsában!

Az autó mindennapjaink egyik legfontosabb, már-már nélkülözhetetlen eszközévé vált, éppen ezért fontos, hogy kellő odafigyelést fordítsunk jó állapotának megőrzésére. Ehhez hozzájárul a jármű rendszeres karbantartása, de az is, hogy megfelelő helyen tároljuk.

Egy fa garázs, vagy nyitott kerti kocsibeálló amellett, hogy esztétikusan illeszkedik a kerti környezetbe, optimális biztonságot nyújt az autó számára.
A fa garázs nagy előnye, hogy más alapanyagú garázsokhoz képest néhány nap alatt elkészül!

Emellett a fa, mint építőanyag megfelelő ápolás mellett rendkívül strapabíró és időtálló.
A fa garázs felépítéséhez kizárólag minőségi alapanyagokat használunk, melyeket a felhasználás előtt gondos odafigyeléssel alapozunk is, ennek köszönhetően a fa garázs minden elképzelést felülmúlóan strapabíró lesz.

Igény szerint készítünk nyitott és zárt garázsokat, fa kocsibeállókat egy vagy akár több kocsi számára egyaránt.
Védje meg autóját az időjárás viszontagságaitól és az illetéktelenek kezeitől, parkoljon a saját telkén.
Legyen Ön is egy gyönyörű és strapabíró fa garázs tulajdonosa!

Az általunk készített fa garázs és kerti kocsibeálló minőségére garanciát és teljes körű kivitelezést vállalunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, adja le elképzelései szerinti rendelését és mi minden továbbiról gondoskodunk: biztosítjuk és előkészítjük a szükséges alapanyagot, lebetonozzuk az alapot és felépítjük a garázst.

TOP
HÍVÁS
AJÁNLATKÉRÉS